Nieuwtjes
Scouting EOS/St.Hubertus
Scout worden

Vrijwilliger worden

Scouting EOS/St. Hubertus is een bloeiende vereniging met ruim 120 leden in Terneuzen. Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus bij onze gezellige groep? Wij kunnen namelijk altijd een extra handje gebruiken! Afhankelijk wat jij leukt vind om te doen kun je aan de slag als leiding van een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een ondersteunende rol!

vrijwilligers

Wat betekent vrijwilliger bij onze scoutinggroep?
Alle activiteiten bij Scouting EOS/St. Hubertus worden uitgevoerd door vrijwilligers. Onze groep is een van de vele groepen die is aangesloten bij Scouting Nederland. In navolging van Scouting Nederland heeft onze groep als doelstelling jongeren een plezierige, leerzame vrijetijdsbesteding te bieden. Tevens proberen wij een bijdrage te leveren aan de vorming van de persoonlijkheid van de jeugdleden. Hiervoor zijn alle extra handen die geboden worden heel erg welkom!

En dan…. je vrijwilligersgroep kiezen!
Er is altijd behoefte aan leiding deze zijn elke zaterdagmiddag actief bezig met een groep van 15 a 20 kinderen. Van te voren een programma in elkaar zetten voor de komende zaterdagen. Bekijk het uitgebreide functieprofiel voor een leidinggevende.

Ook zijn er een hoop ondersteunende functies zoals de werkploeg, de poetsploeg en de oud-papierploeg. Deze groepen zorgen achter de schermen dat de verschillende speltakken elke zaterdagmiddag de bijeenkomst kunnen houden.

Neem contact op!
Staat er iets tussen wat jij helemaal te gek vind om te doen? Neem dan snel contact op met onze scouting groep. Staat er niks tussen wat jou iets lijkt maar wil je wel een handje helpen? Neem dan ook snel contact op en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.